В края на месеца може да не съм кмет. Така

...
Терзиев срази с новина: В края на месеца може да не съм кмет...

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Терзиев срази с новина: В края на месеца може да не съм кмет…

В края на месеца може да не съм кмет. Така актуалният кмет на София Васил Терзиев съкруши Синдиката на българските учители. По време на работна среща Терзиев прекъсна остро изявлението на ръководителя на Синдиката госпожа Янка Такева. Той изсъска, че не може да се ангажира с проблемите на учителите, тъй като даже не е ясно дали в края на месеца към момента ще бъде кмет.

Присъстващите учители с оскърбление описват, че за всички е било ясно, че кметът на София е бил отегчен и нервиран от срещата с тях.

„ Васил Терзиев даже не се опита да имитира заинтригуваност към нашата среща – гледаше си нервно часовника на всеки 10 минути. Нямаше даже отраслов заместник-кмет или шеф на дирекция „ Образование “ с него, който да се ангажира с най-малко част от изложените от нас проблеми “, разясниха те.

Единственото, за което е бил безапелационен кметът на София, било, че учебните дворове към този момент няма да се заключват.

Това е извънредно притеснително за учебните шефове, които се опасяват от събиране на съмнителни тълпи хора, които замърсяват и чупят дворовете.

В края на месеца може да не съм кмет…

„ Не предстои на коментар, по този начин съм решил “, сопна се Васил Терзиев във връзка тези причини и напусна срещата.

 

Източник: crimesbg.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР