В края на краищата всички ние трябва да кажем сбогом

...
В края на краищата всички ние трябва да кажем сбогом
Коментари Харесай

Дойде краят на упоритите петна по дрехите: Три безценни метода за чисто и блестящо пране

В края на краищата всички ние би трябвало да кажем довиждане на обичаната си дреха най-малко един път поради леке, което не можем да премахнем.
Но през днешния ден всичко ще се промени! Предлагаме ви да научите за тези необикновено потребни препоръки по какъв начин да се отървете от разнообразни петна върху облеклата. Те ще ви оказват помощ да запазите облеклата си чисти и да се насладите на носенето им дълго време.
Вероятно сте се окапвали с лой или най-малко един път сте изливали сок върху себе си. Колко обичани облекла са били унищожени поради сложното унищожаване на петна! За да предотвратите това да се случи още веднъж, пазете следните указания, които ще ви оказват помощ да измиете всичко!

Как да премахнете петната по облеклата?
Средство за миене на съдове
Наслаждавате се на сладоледа, той стартира да се стопи и внезапно забелязвате леке върху дрехата си. Не се безпокойте! За да почистите петното, направете следното: накиснете дрехата в студена вода в продължение на 10 минути, прибавете препарат за миене на съдове и по-късно изперете както нормално.
Амониев алкохол
След отмора измежду природата можете да намерите петна от всичко! Наскоро изядените шишчета сигурно ще ви припомнят за мазните петна върху облеклата. Ако петното е прясно, тогава можете да натриете малко сол мястото, с цел да обезмаслите тъканта. С по-сериозно замърсяване ще се оправи амониевият алкохол.

Аспирин
За да премахнете петната от пот, ще ви помогне аспиринът. Залейте с чаша топла вода 4 стрити таблетки. Навлажнете с този разтвор петната в продължение на 2 часа, след което изперете.
Мляко
Ако смесите 1 литър прясно мляко и 2 супени лъжици лимонен сок, се оказва, че получавате отличен инструмент, който отстранява петната от плодове. Оставете облеклата за 2 часа в тази течност, след което изплакнете и изперете в сапунена вода.
Източник bukvarche.com

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР