В края на краищата 29-годишният англичанин Томас Кук от град

...
В края на краищата 29-годишният англичанин Томас Кук от град
Коментари Харесай

Томас Кук ще се ожени в петък на остров Родос въпреки фалита

В края на краищата 29-годишният англичанин Томас Кук от град Хъкнал в Нотингамшър, който е измежду хилядите клиенти на банкрутиралия едноименен английски туроператор с провалени почивки в Гърция, ще успее да се ожени този петък на остров Родос, както е било планувано, оповестява АНА-МПА.

Историята на Томас Кук и приятелката му Амелия Бинч, една от двойките, които възнамеряваха да се оженят в Гърция, само че проектите им бяха провалени, беше необятно отразена в европейските медии поради съвпадението на името на младоженеца и на туристическата компания. За благополучие, с помощта на самодейността на хотела, в който е настанена двойката, и на локалния туроператор, двамата британци ще осъществят фантазията си, както са я замислили.

Сватбата им е била планувана за на следващия ден, като двойката е закупила брачен пакет от "Томас Кук ". Половината от поканените на сватбата, повече от 30 другари на младоженците, измежду които и кумът, също е трябвало да пътуват с банкрутиралата компания.

Groom-to-be Thomas Cook may have to cancel wedding in Rhodes due to collapse of travel firm https://t.co/wvN28GT7E3 pic.twitter.com/BAxX3MGDI3
— ITV News (@itvnews) September 23, 2019
Младоженците, които са на острова от 18 септември, са имали опция да намерят полет, с който да отпътуват от Родос, само че в този случай, като се изключи че са щели да си тръгнат неженени, са щели да изгубят и цената на сватбения пакет - съвсем 10 хиляди английски лири. Същевременно гостите и кумът оставали блокирани в Англия.

В този миг се намесила управата на хотела и ръководителят на локалния офис на "Томас Кук " и са се погрижили сватбата да бъде осъществена по проект. В резултат освен двойката ще бъде венчана в петък, само че и гостите от Англия ще могат да участват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР