В края на годината трябва да се появи нов албум.

...
В края на годината трябва да се появи нов албум.
Коментари Харесай

Владимир Ампов - Графа: До края на годината трябва да се появи мой нов албум

" В края на годината би трябвало да се появи нов албум. Имам доста красиви песни, ще има и няколко дуета " - издава музикалните си проекти Графа в студиото на " Тази заран ".

В новата си ария " Химера " той показва още по-широк гласов диапазон. Макар че е одобрен музикант, Графа продължава да върви на уроци по пиано и занимания с вокален възпитател.

" Всички реализатори на открито си поддържат техниката и учат нови неща, тъй като това е мускул – както се тренира за бицепси, по този начин и за положителната форма на гласа би трябвало. Аз използвах тази половин година, с цел да модернизирам уменията си. "

" От 20 години протоколирам в личното си студио и желая да прибавям нови нюанси в гласа си. Слава богу, още откривам такива! " - споделя още той за работата си по парчето.

Освен необятен гласов диапазон, в клипа към " Химера " Графа показва и още по-добра физическа форма. Признава, че я поддържа с бокс и фитнес.

" Това ми оказа помощ по-леко да мине зимата. Хората на изкуството в един миг се потискаме от всичко, което се случва към нас. Опитваме се да сме положителни и да имаме хъс да продължаваме да вършим това, което обичаме. "

В края на 2020 година Графа направи обща ария с италианския диджей Фабрицио Паризи, която MTV незабавно пожела да завърти в ефир.

„ Много български песни към този момент се въртят по другите им канали, само че в тази ситуация приказваме за вклюване в програмната скица. Аз съм посетител реализатор и съавтор на песента. "

За поредна година Графа ще е жури в музикалния формат „ “. На хората, които още се двоумят дали да се запишат за кастингите, той сподели:

„ Запишете се, тъй като това е едно премеждие и нещо неповторимо в българския ефирен ефир. “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР