В края на февруари, когато се чувстваме по-изтощени заради мрачната

...
В края на февруари, когато се чувстваме по-изтощени заради мрачната
Коментари Харесай

Как да се заредим с женска енергия в края на февруари?

В края на февруари, когато се усещаме по-изтощени поради мрачната и студена зима, се нуждаем от спомагателна сила и ентусиазъм, с цел да възвърнем виталните си сили.

Този миг на годината може да бъде време за връщане към себе си, за прераждане и за възобновяване на хармонията в нашето вътрешно битие.

В такива времена, когато се стремим към по-голяма баланс и осъществяване, женската сила носи със себе си мощ за връзка със земята, интуицията и топлотата на страстите.

За да се заредим с женска сила в края на февруари, би трябвало да се открие и да се приветства връзката с природата.

Ето някои езотерични практики, които могат да ви оказват помощ в този развой:

Медитация за дами

Изберете умерено място навън, където можете да бъдете уединено със себе си и да се свържете с природата. Сядайки на земята, затворете очи и се потопете в медитация. Визуализирайте по какъв начин земята ви храни с силата си, по какъв начин водата ви обгръща, по какъв начин вятърът ви допира с деликатност, а пламъците на огъня ви зареждат с топлота и пристрастеност.

Ритуал за зареждане с женска сила

 Ритуал за женска сила

Използвайте цветя и етерични масла, които се асоциират с женската сила - като роза, лавандула или жасмин. Аранжирайте букет от тези цветя във вашия дом и се насладете на техните аромати. Можете също по този начин да употребявате изброените етерични масла в дифузер или да ги добавите към вашата вана за оптимален резултат на релаксация и зареждане с женска сила.

Разкрийте своята женственост посредством танц и придвижване

Изразете своята женска сила посредством танц и придвижване. Нека тялото ви се движи свободно и изразително, като се наслаждавате на всяко чувство и миг от този развой. Танцът може да бъде мощно средство за освобождение на насъбраната сила и за възобновяване на салдото ви.

Творчески израз и самоизразяване

 Воденето на дневник оказва помощ за зареждане с сила

Намерете метод да се изразите креативен, без значение дали това е посредством изобразяване, водене на персонален дневник, говорене или друга форма на изкуство. Създавайки нещо от себе си, вие създавате връзка с вашия вътрешен свят и храните силата на вашата женска сила.

Женският кръг ще ви зареди с сила

Не подценявайте силата на сестринството и женската общественост. Съберете се с приятелки или дами от вашето обграждане и споделете своите хрумвания, фантазии и прекарвания. Подкрепата и вдъхновението, които ще получите от тези връзки, ще ви оказват помощ да се заредите с позитивна женска сила.

Нека краят на февруари бъде време за свързване с женската ви същина, за прераждане със мощ и ентусиазъм. Позволете на женската ви сила да се пробуди и да ви направи по-нежни, обичащи, обаятелни и прелестни създания.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР