В края на декември, вместо Дядо Коледа, огромно мъжко кенгуру

...
В края на декември, вместо Дядо Коледа, огромно мъжко кенгуру
Коментари Харесай

Кенгуру повали мъж, опитал се да защити децата си

В края на декември, вместо Дядо Коледа, голямо мъжко кенгуру посещава парцела на семейство Робинсън от Саут Уест Рокс, щата Нов Южен Уелс, Австралия. За да отбрани собствеността и децата си, главата на семейството влиза в битка с неканения посетител, която губи с " нокаут ", написа в. Daily Star.

Едрото животно дълго върлува из частния парцел, прекатурва кофите за отпадък в търсене на храна и копае дупки на двора. Когато обаче бащата Мичъл Робинсън взема решение да прогони натрапника, се случва нещо ненадейно.

Мъжът нападна първи, като взима дребен камък от земята и го хвърля по посока на кенгурото, намиращо се наоколо до верандата. Жестът обаче по никакъв начин не подхожда на едрото животно и реакцията му не закъснява. С бързо придвижване кенгуруто се озовава до нищо неподозиращия Мичъл, удря го с лапи в лицето и го поваля с ритник на земята, след което скоростно се измъква от мястото на случая.

Въпреки че е много уплашена, брачната половинка на Мичъл съумява да снима случката на видео, което бързо се популяризира в обществените мрежи.

Според локални издания мъжът се е отървал без съществени пострадвания от битката с едрия съперник.

Местни поданици оповестяват, че кенгурута все по-често посещават домовете им в търсене на храна, откакто опустошителните горски пожари унищожиха забележителна част от местообитанията им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР