В комплект с къса руса коса, плътни ресни и опушени

...
В комплект с къса руса коса, плътни ресни и опушени
Коментари Харесай

Стиви Никс: Певицата на Fleetwood Mac създаде собствена кукла Барби

В комплект с къса руса коса, плътни ресни и опушени сенки за очи, Барби носи и емблематичната дайре на певицата, увита с панделки. Това е инструмент, на който тя постоянно свири по време на престоя си във Fleetwood Mac и към момента употребява в продължаващата си солова кариера.

Певицата сподели, че първият й боязън, когато производителите Mattel се обърнаха за първи път, беше, че куклата няма да наподобява като нея или „ имайте нейния дух “.

Тези опасения към този момент са успокоени.

„ Сега се виждам в нейно лице. През какво сме минали от 1975 година насам, борбите, които сме водили, уроците, които сме научили дружно. Аз съм тя и тя е мен. Тя безусловно има сърцето ми ", написа тя в X (бивш Twitter).

Като част от процеса Никс изпрати истинските клюки екипировка, цялостна с италиански ботуши, на Mattel.

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Барби (@barbie)

-->

„ Когато Mattel я изпратиха за първи път при мен, им споделих, че веждите й са малко прекомерно извити и гримът ми за очи... Казах, че би трябвало да вдигнете тази тъмна сенка над гънката в окото й и това ще го оправи ", сподели тя пред USA Today.

" Тогава, когато я взех на 22 юни, я отворих и отидох, " тя просто перфектно'.

Прочетете още от Sky News:
Орландо Блум се причислява към Кейти Пери в гостуването на Peppa Pig
MTV Wild 'N Out звезда причина за гибелта

„ Ако никой различен в света не я получи с изключение на мен, съвсем щях да се примиря с това. “

Куклата би трябвало да бъде пусната на пазара на 10 ноември, само че запасите към този момент са разпродадени по време на предварителната продажба от стартира в понеделник, съгласно мнения, оставени от разочаровани почитатели на Nicks на уеб страницата на Mattel.

Изображение: (L-R) Членове на Fleetwood Mac: Mike Campbell, John McVie, Stevie Nicks, Christine McVie и Mick Fleetwood. Снимка: AP

Някои нетърпеливи почитатели даже оповестиха, че куклата е пусната на търг в уеб страницата eBay за $100 (£82) съвсем двойно повече от $55 (£45) на дребно.

Никс ​​се причислява към харесванията на тенис звездата Наоми Осака, Елвис, Елтън Джон и най-скоро звездите от кино лентата за Барби от 2023 година, Марго Роби и Райън Гослинг, с цел да бъдат възпроизведени в статуетка.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР