В коментар на решението на БСП да поиска вот на

...
В коментар на решението на БСП да поиска вот на
Коментари Харесай

Тома Биков: Не сме притеснени от организирания от БСП вот на недоверие

В коментар на решението на Българска социалистическа партия да изиска избор на съмнение на държавното управление по тематиката за корупцията, депутатът Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ съобщи: Не ме тормози това, те проведоха няколко вота на съмнение в мандата на този парламент, даже проведоха излизане от Народното събрание, само че всичко това не докара до рухване на държавното управление.

По думите му дейностите на социалистите в този момент са подбудени от вътрешнопартийната обстановка и конкуренцията за водач на партията "по тематиката кой е максимален съперник на ГЕРБ ".

Тома Биков: По-добре да ни подлагат на критика за ограниченията, в сравнение с да ни питат "защо умряха толкоз доста хора "

"Превръщането на ГЕРБ в съществена идеологическа разграничителна линия в Българска социалистическа партия надали приказва добре за една партия. Би трябвало да има най-малко още една-две тематики ", разяснява Биков пред БНР.

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че в случай че страната си е била затворила очите за сигнала за укриване на налози от обвинения предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, ръководещите сигурно през днешния ден не биха имали проблемите, които последваха от повдигането на обвинявания против така наречен хазартен необут.

"Той през днешния ден нямаше да си демонстрира есемесите, нито да рисува комикси, евентуално нямаше и да е в Дубай ". Биков уточни, че през 2014 година, когато стартира
лотарията му, въобще този бизнес на Божков не е бил облаган с налог - и то законно, тъй като "тогавашните ръководещи са пропуснали да посочат и лотариите като индивид, който се полза с налози ". "2015-а към този момент лотариите стартират да се таксуват и на тази база към този момент има обвинителен акт за неплащане на налози и опит да се заобиколи законът ", изясни Биков по отношение на едно от обвиняванията на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Депутатът прикани предприемачът да се завърне в България и да даде показания пред прокуратурата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР