В което и направление да си, трябва да имаш екип

...
В което и направление да си, трябва да имаш екип
Коментари Харесай

Вальо Михов каза за най-голямата корупция във футбола

В което и направление да си, би трябвало да имаш екип подготвен по тактиките, които ще ги следваш, т.е. във футбола са 3-4 съществени тактики. Трябва да имаш кадърни управленци, експерти, цялостен картбланш, положително възнаграждение и условие. Изчакваш го година - две, виждаш резултатите, сподели в студиото на " Сутрешен блок " Валентин Михов, член на ИК на БФС.

" За треньорите - никакво вмешателство. Трябва да оставим един човек 2-3 години, да забележим неговата тактика, тъй като тактика под 3 години аз не виждам да даде резултат. 3 или 5 години е минимумът, който би трябвало да приключи един интервал, на който може да се дава оценка ", уточни Михов.

Той акцентира, че " в България 3 години не се чакат, такава е обстановката във футбола, че в случай че на първата година няма резултат, изключително грандовете. Много неща има, които са разнообразни от това, което и ние сме в Европа, само че европейците от дълго време вършат европейски неща, макар че виждам в тях доста побългаряване ", сподели Михов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР