В късния следобед и вечерта е влиянието от секстила на

...
В късния следобед и вечерта е влиянието от секстила на
Коментари Харесай

Всичко, за което помислите днес, ще намери своето реално въплъщение

В късния следобяд и вечерта е въздействието от секстила на Луната с Юпитер. Благоприятно време за възстановяване виталните условия в фамилен кръг, за зачатие също. Днес могат да настъпят значими промени на физическо ниво и в областта на тънките проекти.

Благоприятно време за креативните персони, актьори, музиканти, художници. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занятие ще ви донесе задоволство. Добре е да се правят очистителни процедури, разчистване и изхвърляне на всичко ненужно. Да се внимава и с алкохола в огромни количества.

Луната е в символ Дева до 22:43ч на 17 юли. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Хората изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно.

Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е уместно за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

5 лунен ден (започва в 09:53ч на 16 юли до 11:05ч на 17 юли). Символ на деня е Еднорога, означаващ мощ на разсъдъка, непорочност и непорочие. Като цяло е прекрасен и удобен ден. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване и самоусъвършенстването се приветства. Това могат да бъдат духовни практики, медитации, работа над своята осъзнатост. Много уместно е четене на молебствия и пеене на мантри. Денят подхожда и за физическо рационализиране. Подходящо е за физическо натоварване, за йога, при което става разпределяне на тялото, утешение на мозъка и умиротворяване на духа.

Пети лунен ден е обвързван с верността на определения път, дългът и правилата. В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Сега можете да отстоявате своите правила, убеждения и идеали. Нужно е интензивно да деянията своите страсти и усеща - ще бъде подходящо и ще ви схванат вярно. Направените в този ден заключения са верни. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче тя може да ни навреди.

В този лунен ден би трябвало да сте изключително деликатни към всичките си дейности, мисли, действия. Всичко, за което помислите през днешния ден, обезателно ще откри своето действително олицетворение.

Добре е в този ден да пътувате, да поплачете на сън или на яве, да работите с треви и билки, да вършиме настойки. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не следва да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказна е животинската храна. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Добре е да се отдели повече внимание на духовната страна на връзките сред членовете на фамилията. Човек реагира остро на въздействието на “неблагоприятните” хора.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. Сексът в пети лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен.

Подстрижка – дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – облиците на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР