„В карантинните хотели на морето вече има настанени. Осигурени са

...
„В карантинните хотели на морето вече има настанени. Осигурени са
Коментари Харесай

Стела Балтова: В карантинните хотели на морето вече има настанени

„ В карантинните хотели на морето към този момент има настанени. Осигурени са задоволително места за болни”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” министърът на туризма Стела Балтова.

По думите й сезонът върви удобно макар епидемията. Тя добави, че следва сериозен разбор на картината с препълнените курорти по морето.

„ Трябва да се намерения по какъв метод ще се подходи през идващия сезон, с цел да има паркоместа и за тези, които идват с коли по морето. Това са освен българи. Трябва да се направи ново ръководство и на плажните линии, с цел да има места за всички “, уточни Балтова.

Броят на българите, почиващи по Черноморието ни, е към 1.7 млн. за последните 3 месеца, посочи министърът на туризма.

„ 2021 година е доста по-трудна от предходната, само че с помощта на спазването на разпоредбите и напътствията, ние успяхме да задържим България в „ зелената зона " доста дълго време. Убедена съм, че българските бизнесмени в туристическия бранш и авиопревозите ще заслужат овациите, както заслужиха лекарите и учителите. Сезонът върви удобно и смятам, че ще успеем да го доразвием по този начин, както е сега до края на месец август, а за какво не и през септември “, добави министър Балтова.

От предходната седмица са почнали инспекции по морските ни курорти за това дали се съблюдават ограниченията против ковид, разяснява още министърът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР