В живота на всяка жена има ситуации, когато мъжът, когото

...
В живота на всяка жена има ситуации, когато мъжът, когото
Коментари Харесай

Само мъж с ниска интелигентност би казал една от тези 10 фрази

В живота на всяка жена има обстановки, когато мъжът, който харесва, в последна сметка не е красивият принц, а в най-хубавия случай е неговият кон, а в най-лошия - магарето от анимационния филм " Шрек ".

Кои са фразите, които подсказват, че против нас стои мъж с ниска просветеност и по кое време е по-добре не се занимаваме с него:

1. Мястото на дамата в кухнята

Пред вас стои елементарен сексист. Този човек към този момент има набор от избрани настройки и стандарти. Всички дейности, които не се вписват в неговата визия за света, ще бъдат осъждани и подложени на критика. Според този персонаж фантазията на всяка жена е да стои в кухнята над тенджерата.

2. Така споделя (казваше) и майка ми

Разбира се, обикновено е да обичаш майка си, само че безкрайното позоваване и цитиране на нея като източник на безпогрешност и универсална мъдрост е доста неправилно и дразнещо. Затова не би трябвало да се прекалява със споменаването на дамата, която ни е отгледала, колкото и права да е тя. Трябва да имате лично мнение и позиция, друго от това на индивида, който ви е родил.

 10 изречения

3. Всичките ми някогашни са гадни

Ако мъж приказва пред вас неприятни неща за някогашната си, това е доста неприятен знак. Ако заради някаква причина вие се разделите с него, той ще каже неприятни думи и за вас. И незабавно щом си откри нов съчувствен слушател, той ще му се оплаче, че не сте били зайче, а начумерен крокодил.

4. Трябва да отслабнете

Този и всевъзможни други сходни обидни мнения за външния тип са изрично неприемливи. Нищо не дава право да се унижава различен човек, изключително по тази причина по какъв начин наподобява и на какъв брой е години. Ако се поддадете на провокацията и се съгласите да се измененията поради него, той ще разбере, че имате ниско самочувствие и ще продължи да задоволява егото си за ваша сметка. Ами в случай че един ден му се стори, че говорите прекалено много и той ви каже да си затваряте устата?

5. Забранявам ти

 10 изречения

Как може нещо да бъде неразрешено на душевен здрав възрастен човек? Няма значение против какво тъкмо стачкува човек, той няма право да ви предизвиква това. Разбира се, подобен сътрудник може да се опита да се оправдае с концепцията, че се грижи за вас, само че вие не би трябвало да му се връзвате и е добре да му кажете в прав текст, че сходни забрани не ви харесват. 

6. Напускам работа

Има мъже, чиито спътници в живота могат да си разрешат да не работят. Но даже и да не сте възнамерявали да изградите кариера, не би трябвало да оставате без персонални източници на приходи и да ставате подвластни от колегата си. Защото в един прелестен миг един великодушен и любящ мъж може да се окаже същински сребролюбец и да стартира да ви лимитира.

7. Изневярата е нещо обикновено за един мъж - това е в природата му

В сходство с тази логичност се оказва, че в случай че разберете, че половинката ви мами, би трябвало да му влезете в ситуацията и да му простите. Когато против вас стои мъж, който към този момент е изневерявал на някогашните си, то имайте поради, че вие може би вие сте идната.

 10 изречения

8. Жената би трябвало непрекъснато да стимулира мъжа

Мързеливите мъже постоянно ще чакат своите вдъхновителки, само че това по този начин и няма да се случи. Те ще си останат демотивирани и мързеливи, като непрекъснато ще намират глупави оправдания за това. Но за приятелите си те ще са подготвени да купонясват всяка нощ.

9. Колко мъже си имала до момента?

Глупав въпрос, задаван от мъж с ниско самочувствие. Човек, който сигурно желае да знае броя на предходните ви обичани, извънредно се опасява, че ще бъде съпоставен с някого. Вместо да се изчервявате и пребледнявате, по-добре е да му отговорите почтено и да му пандизите устата още през цялото време.

10. През цялото време нямам шанс, губещ съм

Този господин в никакъв случай не намира четирилистната детелина, просто тъй като не я търси! Той непрекъснато упреква зодията или ориста си и не прави безусловно нищо, с цел да промени това. Наистина всеки има сложни интервали и събитията от време на време не са в наша изгода. Но в случай че човек не желае да поеме отговорност за живота си, значи е доста детски.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР