В изявлението на руското дипломатическо ведомство, цитирано от РИА Новости,

...
В изявлението на руското дипломатическо ведомство, цитирано от РИА Новости,
Коментари Харесай

Русия е загрижена за безопасността на въздушното пространство в Европа

В изказването на съветското дипломатическо ведомство, представено от РИА " Новости ", се показва и повода за опасенията – „ ширещата се корупция по целия свят и в частност в зони на други районни спорове ”.

The Moscow Times напомня, че още през лятото Бони Дженкинс, помощник-държавен секретар на Съединени американски щати по контрола на въоръженията и интернационалната сигурност, акцентира, че Съединените щати наблюдават потреблението на оръжията, изпратени в Украйна, „ с цел да подсигуряваме, че помощта се употребява отговорно, даже в този комплициран спор и рисковата среда, които виждаме ”.

През септември 2022 година секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов сподели на посланика на Съединени американски щати Бриджит Бринк модул за наблюдаване на оръжия, получени от Запад, които се наблюдават „ от момента, в който преминат границата до доставката им по предопределение “.

До началото на тази пролет Съединени американски щати не са разкрили никакви доказателства, че западни оръжия, доставени на Украйна, са попаднали в трети ръце. „ Няма доказателства, че украинците...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР