В извънреден брифинг Бойко Борисов говори за динамичните събития в

...
В извънреден брифинг Бойко Борисов говори за динамичните събития в
Коментари Харесай

Борисов: Мила ми е родината, не ми се иска от глупост да се разруши

 В ексклузивен брифинг Бойко Борисов приказва за динамичните събития в страната през последните дни.

" Мила ми е родината, не ми се желае от нелепост да се унищожи. Четири години Румен Радев управлява НСО, не разбирам за какво Христо Иванов търси отговорност от мен. "

" Преди няколко дни Христо Иванов дебаркира с искрено провокативна цел на този бряг. Той стачкува против тези, които го изкъпаха. Отива в парцел с охранители. Аз видях актьори - Томислав Дончев в този момент ми сподели клипа, тъй като аз съм се карантинирал от вести - не чета уеб сайтове и не виждам вести. Не е допустимо един приблизително образован човек да хвърли знамето, в случай че знае, че го снимат. "

" Движение за права и свободи постоянно е подкрепяла президента. Сега желаят да изкарат, че Движение за права и свободи и ГЕРБ работят дружно. Ние в никакъв случай не сме делили кметовете. Винаги съм бил признателен на Движението за права и свободи за тяхната поддръжка. "

“Някой желае да ми вмени, че тематиката за защитата на висши сложени лица е моя отговорност. Това не е по този начин. В Парламента ще сменим напълно пълномощията на НСО. НСО би трябвало да охранява единствено президента, ръководителят на Народното събрание и премиера. "

“Няма различен политик като мен с толкоз полицейски и политически награди. "

" Нито съм ходил на летните, нито съм ходил на зимните сараи. Много от протестиращите водачи обаче са ходили. "

" В момента равнището на контрабанда на цигари е най-ниско. Разровете се и вижте какви бяха равнищата на контрабанда преди 10 години. "

" Трябва да се замислим за това по какъв начин изглеждаме в профил. Дано не отвратим вложителите. "

" Четири години Радев поддържа Движение за права и свободи. Няма разлика от събиране в една дискотека от вчерашния митинг на Румен Радев. "

" 40% от българите считат, че коронавирусът е безопасен вирус. Случаите се усилва, тъй като 5000 души на едно място са без маски. С държанието си Радев е допринася за разрастването на пандемията. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР