В изцяло самотна майка се е превърнала Елена Йончева и

...
В изцяло самотна майка се е превърнала Елена Йончева и
Коментари Харесай

Тежък удар за Елена Йончева: Бившият й Пламен пет пари не дава за сина им, гледа новото си семейство! (ВИЖ ТУК)

В напълно самотна майка се е трансформирала Елена Йончева и то от дълго време. Евродепутатката и публицист отглежда сама сина си Тео в Брюксел, а момченцето към този момент стана на 7 годинки. Знаем, че Йончева го роди на 52 посредством ин витро, а скоро ще чукне 60-така.

Не парите обаче са казусът и болката й - като евродепутат тя получава повече от задоволително, с цел да живее нашироко с детето. Боли я фактът, че бащата - Пламен Тодоров въобще не се интересувал от сина си.

Близки до Елена описват, че момченцето се вижда с баща си доста рядко, даже не всякога, когато се приберат в България. Пламен се отдал напълно на новото си семейство и детето си от Виктория, с която постави рога на Йончева още по време на взаимното им общуване.

Припомняме, че до момента в който Елена беше щастлива и вярваше, че има идеалното семейство и мъж в лицето на Пламен, той си го " слагал " с любовницата. Виктория е надалеч по-млада от Елена и съумя да завърти главата на архитекта до такава степен, че той се ожени за нея и й обезпечи благословен живот.

" За разлика от Елена, която сама опъва каиша и се бори с всичко. Да, тя е мощна жена, доста мощна и не реве на никого. Но е гадно и тъпо за тоя, дето се води мъж единствено по първоначални белези. Оказа се цялостен отпадък, тъпо за Йончева ", разясняват консуматори в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР