В изтеклите снимки на задържаните за контрабанда Стефан и баща

...
В изтеклите снимки на задържаните за контрабанда Стефан и баща
Коментари Харесай

Годеницата на Стефан, задържан за контрабанда: В изтеклите снимки с Живко Коцев няма престъпление

В изтеклите фотоси на арестуваните за контрабанда Стефан и татко му Марин Димитров с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и с някогашния вътрешен министър Бойко Рашков няма закононарушение.

Това сподели годеницата на Стефан Виктория пред NOVA. Тя твърди, че бъдещият ѝ брачен партньор Стефан и татко му Марин Димитров са съдействали на службите при акцията предходната седмица.

„ След огромно претършуване, задържаха Стефан, след което разбрах, че Марин Димитров е бил също арестуван. Изпаднах в огромен стрес, защото знам, че Стефан не е в съвършено здраве. След това научих, че те са ги откарали ”, описа Виктория.
По думите ѝ Стефан и татко му даже сами са дали на проверяващите и паролите за отключването на телефоните им. Смята, че в изтеклите фотоси на двамата мъже с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и с някогашния вътрешен министър Бойко Рашков няма закононарушение.

„ Мислите ли, че в случай че някой желае да крие нещо и се тормози, ще държи тези фотоси в телефона си. Още, когато служителите на реда влязоха, ние предадохме телефоните и съдействахме за кода и отключването им. Няма нещо, което желаеме да скрием ”, акцентира годеницата на един от арестуваните.

И споделя, че фамилията ѝ се употребява за политически игри: „ Не желая да бъдем употребявани като средство за политически игри. Да, появиха се фотоси. Аз не виждам нищо неприятно в това хора да се снимат с други. Всичко ни взеха, безусловно нищо не крием ”, сподели още Виктория.  

На въпрос на NOVA дали приятелят ѝ Стефан е „ кадрувал ” в митниците и Министерство на вътрешните работи, тя отговори: „ Мислите ли, че едно момче на 30 година може да раздава постове в тази страна. Той постоянно е имал склонността да преувеличава нещата ”.

От събота Марин Димитров е в „ Пирогов ”. „ Нямам информация за него. Единствено влизат и излизат някакви служители на реда с много жестоко отношение. Искам да схвана какво се случва с този човек, той е самичък. Той е вдовец ”, уточни Виктория.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР