В изоставена къща полицаите открили 34-годишния обирджия на пощата в

...
В изоставена къща полицаите открили 34-годишния обирджия на пощата в
Коментари Харесай

Обирджията на пощата в Катуница се скрил в изоставена къща, ...

В изоставена къща служителите на реда разкрили 34-годишния обирджия на пощата в пловдивското село Катуница. Това заяви на брифинг заместник-директорът на МВР-Пловдив Васил Костадинов. Той се покрил там с другар и се напил.

" Бил е в безпаметно положение, което пречи на разпита му. Едва през днешния ден, като се стабилизира положението му, ще се пристъпи към деяние ", уточни зам. - районният прокурор Атанас Илиев.

Към момента единствено той е арестуван, има задоволително доказателства за привличането му като обвинен. В изоставената сграда е открит и чувалът с парите. Общата открадната сума е 3120 лева Тя е изцяло възобновена. Задържаният има богато престъпно досие, което насочило съмненията към него. Стрелял е с газово оръжие, което също е открито.

Свързани вести Обирът в Катуница: Смелата касиерка пробвала да избави пенсиите Експресно! Полицаите заловиха обирджията от Катуница Екшънът в Катуница: Служител на община Садово гонил обирджията Обир в поща до Пловдив, въоръжен с револвер отмъкна 3 бона
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР