В Италия влизат в сила нови COVID ограничения, които ще

...
В Италия влизат в сила нови COVID ограничения, които ще
Коментари Харесай

Италия въвежда втори вид зелен сертификат

В Италия влизат в действие нови Коронавирус ограничавания, които ще изключат неимунизираните от доста от обществените действия, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28849
От през днешния ден единствено имунизираните или преболедувалите ковид ще могат да се хранят в заведенията за хранене на закрито, да вървят на кино, в клубове и да футболни мачове. Мерките са в действие до 15 януари.

Нови правила има и за градския превоз и хотелите. Досега, например, пътуващите с влакове на огромни дистанции трябваше да са имунизирани, да са прекарали COVID-19 или да имат негативен тест. Сега към този момент зелен документ ще се желае и за метрото, рейсовете и крайградските влакове (т. нар. суперзелен сертификат). Изключение се прави за децата на възраст под 12 години, защото те още не могат да бъдат имунизирани. Плановете на държавното управление са това да стане допустимо от 16 декември. Италианските здравни управляващи утвърдиха потреблението на понижени количества от имунизацията на " Пфайзер/Бионтех " за деца от 5 до 11 години.

От 15 декември ще стане наложително имунизирането на работещите в учебните заведения, за служителите на реда и бойците. От април то е наложително за здравния бранш, напомня Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28849  Германия възнамерява наложителна имунизация за медицинските служащи Германия възнамерява наложителна имунизация за медицинските служащи  706 са новите случаи на ковид у нас 706 са новите случаи на ковид у нас  COVID-19 лимитира въздействието на Китай в Индо-Тихоокеанския район, твърди отчет COVID-19 лимитира въздействието на Китай в Индо-Тихоокеанския район, твърди доклад
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР