В Испания алармираха, че Левски се е забъркал в доста

...
В Испания алармираха, че Левски се е забъркал в доста
Коментари Харесай

Левски се забърка в скандал със Стоичков и УЕФА

В Испания сигнализираха, че Левски се е забъркал в много сериозен скандал, написа " Труд ". " Сините " имат неуредени финансови връзки с академията на Барселона, която принадлежи на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Каталунският вестник " Sport " описа по какъв начин от " Герена " към момента не са платили на школата на Камата за прехвърлянето на Божидар Краев в датския Мидтиланд. Именно заради тази причина управителните органи на клуба са сезирали УЕФА.

 Ивайло Найденов: Стоянович доста сплотява колектива в Левски
Ивайло Найденов: Стоянович доста сплотява колектива в Левски

" Дано съм оправдал доверието ", съобщи футболистът

Европейската централа вкара предписание за взаимност, обвързвано с бъдещи покупко-продажби. При всяко прекосяване на футболист от тим в тим родната му школа има право на %. В случая става въпрос за под 100 000 евро, допълват от родното ни издание.

В Каталуния разкриват, че притежателят на Левски Спас Русев към този момент е бил потърсен по този проблем и е бил безапелационен, че той ще се реши в най-кратки периоди.

" В школа " Христо Стоичков " упражняват над 800 момчета и девойки. От Маями той следи деликатно какво се случва. Повече от 18 години Стоичков се е посветил на образованието на деца ", приключват сътрудниците от " Sport ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР