В Ирландия се проведе акция срещу транспортни компании във връзка

...
В Ирландия се проведе акция срещу транспортни компании във връзка
Коментари Харесай

Българска следа при акцията на ирландската полиция срещу транспортни компании

В Ирландия се организира акция против транспортни компании по отношение на възможното им присъединяване в контрабанда в регионите до границата със Северна Ирландия.

В серия от рейдове са претърсени 10 парцела - къщи, дворове и индустриални цехове. Те са свързани с транспортни компании, регистрирани в България, както и в граничните окръзи Арма и Монахан.

Конфискувани са 4 джипа, документи, електронни устройства, пари в брой. Замразени са в банкови сметки с общо към 200 000 евро в тях.

Сред обискираните парцели е домът на братята Ронан и Кристофър Хюс, търсени по отношение на камиона с мъртвите хора в Есекс.

Операцията на ирландските служби не е част от следствието на случая в Есекс, задачата е да се разкрият мрежи за трансграничен трафик и противозаконна търговия.

От полицията оповестяват още, че във вторник в Дъблинското пристанище са арестувани влекач и камион с було, регистрирани в България. Те са свързани с компанията на братята Хюс.
 Българска диря при акцията на ирландската полиция против транспортни компании Българска диря при акцията на ирландската полиция против транспортни компании
В Ирландия се организира акция против транспортни компании по отношение на възможното им присъединяване в контрабанда в регионите до границата със Северна Ирландия...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР