В интервюто с Дейвид Лин, анализатор познат като Soloway изрази

...
В интервюто с Дейвид Лин, анализатор познат като Soloway изрази
Коментари Харесай

Експерт прогнозира сериозен спад – изложени ли са криптовалутите на риск?

В изявлението с Дейвид Лин, анализатор прочут като " Soloway " изрази загрижеността си по отношение на неотдавнашните изказвания на Федералния запас (Фед), в които се показва, че се чака " лека " криза.

Той счита, че опитите на Фед да омаловажи обстановката могат да накарат вложителите да подценят риска от по-сериозен спад.

Soloway твърди, че умните вложители би трябвало да стартират да се приготвят за по-тежка криза от публично оповестената като част от тактиката си за ръководство на риска.

Що се отнася до фондовия пазар, той предвижда, че. Анализаторът счита, че този спад може да се придвижи и на крипто пазара.

Въпреки че Soloway остава скептично надъхан по отношение на актуалното Биткойн рали, той смята, че $30,500 е основно психическо равнище, което може да алармира, че криптовалутата е достигнала дъното, в случай че се задържи в продължение на няколко дни.


 


Въпреки това той предизвести, че към момента счита това рали за мечо и чe пазара на рискови активи най-вероятно ще се сблъска с още опасности.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на равнище от $29,290, което съставлява спад от 3.7% през последните 24 часа и 2.5% за седмицата.

Въпреки това той към момента сполучливо задържа растеж от малко над 3% на месечната си графика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР