В интервю за „Ню Йорк Таймс“ , който спечели „Оскар“

...
В интервю за „Ню Йорк Таймс“ , който спечели „Оскар“
Коментари Харесай

Том Ханкс: Филми като „Форест Гъмп“ не могат да бъдат създадени днес

В изявление за „ Ню Йорк Таймс “, който завоюва „ Оскар “ за ролята си на гей мъж със СПИН във „ Филаделфия “, показа, че в случай че филмът беше сниман през днешния ден, хетеросексуален артист нямаше да бъде определен за тази роля и евентуално с право. Ханкс даде изказване във връзка новия биографичен филм за Елвис Пресли, като артистът назова едни от най-успешните си ленти -„ Филаделфия “ и „ Форест Гъмп “: „ филми, плод на времето си, които надали могат да бъдат основани днес”.

„ Целият смисъл зад „ Филаделфия “ е, че не би трябвало да се страхувате. Една от аргументите хората да не се опасяват от този филм, е, че играех гей мъж. Сега сме оттатък тези разбирания и не мисля, че хората биха приели незадоволителната достоверност и меродавност хетеросексуален мъж човек да играе гей “, уверен е Ханкс.
 Костадинов плаши с 17 юни 2022 | С декларация на ПГ " Възраждане " стартира днешното съвещание на Народното събрание. Вчера станахме очевидци на опит...
„ Не е закононарушение, не е нещо, от което да се тормозим, когато има условия от актуалния свят. Звуча ли назидателно? Надявам се, че не. “

Изказването на популярния артист обаче беше посрещнато с доза онлайн песимизъм като мнозина акцентираха като контрааргумент, че Брадли Купър сега снима биографичен филм за Ленард Бърнстейн и Юън Макгрегър, който неотдавна завоюва „ Еми “ за ролята на Рой Халстън. Междувременно Тимъти Шаламе и Арми Хамър се радват на доста самопризнание за функциите си в „ Обади ме с твоето име “, както и Кейт Уинслет и Сърша Ронан за романтиката „ Амонит “.

Въпреки това, артистът Еди Редмейн изрази страдание, че е приел ролята на транс жена във кино лентата на Том Хупър от 2015 година „ Момичето от Дания “, описвайки присъединяване му като „ неточност “ и ролята, която „ не би приел в този момент “, оповестяват от „ Гардиън “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР