В интервю за Cи Ен Ен Кърби заяви, че САЩ

...
В интервю за Cи Ен Ен Кърби заяви, че САЩ
Коментари Харесай

Подозират, че Израел е изкуствен интелект за маркиране на живи цели в Газа

В изявление за Cи Ен Ен Кърби съобщи, че Съединени американски щати не са ревизирали наличието на обявата в списание +972 и Local Call в сряда. В нея са представени чиновници на израелското разузнаване, участващи в стратегия, известна като " Лавандула ".

Израелските сили за защита в изказвания за медиите през вчерашния ден отхвърлиха, че изкуственият разсъдък е бил употребен за идентифициране на обвинени екстремисти и цели, оповестява Българска телеграфна агенция.

В обявата се споделя, че израелската войска е маркирала десетки хиляди поданици на Газа като обвинени за ликвидиране, употребявайки ИИ с малко човешки надзор.

В изявлението за Си Ен Ен Кърби беше запитан и за обява на Axiosq, че израелското военно държавно управление е одобрило отваряне на граничния пункт Ерец с Газа, с цел да се разреши влизането на повече филантропична помощ.

Кърби съобщи, че в случай че това е правилно, отварянето на пропускателния пункт ще е " добре пристигнало " и " сигурно е в сходство " с това, което министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху е споделил пред президента на Съединени американски щати Джо Байдън в диалога им в четвъртък.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР