В интервю за бТВ Ивайло Цветков-Нойзи и Силвия Великова изразиха

...
В интервю за бТВ Ивайло Цветков-Нойзи и Силвия Великова изразиха
Коментари Харесай

Нойзи смята, че идват нови избори, Силвия Великова - че президентът няма да чака партиите повече

В изявление за бТВ Ивайло Цветков-Нойзи и Силвия Великова показаха мнението, че нови избори евентуално са най-очакваният варинат.

" Прекрачихме комичното в някаква степен. Отвъд животинския, политическия, властови нагон, ми се коства, че нямаме просвета на единодушие сред хора, които са учили и приключили университети. В доста страни ги учат, че съществува идея за естетика. Цицерон поставя старания да събере несъбираемото. Според него, тъкмо това липсва ", разяснява Нойзи.

Според него, ПП-ДБ преценят кое ще е по-голяма вреда: да сглобят " нещо " с ГЕРБ, или да стоят на твърдата си позиция анти партията на Борисов. По думите му, рискът при първия вид е да претърпят отлив от гласоподаватели на последващи избори. Нойзи счита, че има медиен напън да бъде формиран постоянен кабинет. Въпреки това, персоналното му мнение е, че, отиваме към следващи нови предварителни избори. " Експертен кабинет не мога да преценява до каква степен ще е експертен, ексретите ше гравитират към този, който го предложи, неизбежно е ", добави той.

Силвия Великова е на мнение, че с работата си Народното събрание дава учредения на президента Радев да не се бави още доста с връчването на първия мандат на ГЕРБ-СДС. " Много ме забавлява диалогът за натиска извън. Ако е имало подобен, е трябвало да се осъществя още в предишния парламент, когато се говореше за тази евроатлантическа коалиция. Би било известно изменничество към обещания към гласоподаватели, констатация, думи и оценки, които са давани във времето, в случай че има държавно управление ", счита тя, само че не отхвърли значимостта да има постоянен кабинет.

" Премиер чух, че най-хубавият е Борисов, т.е. Меси. Да не се окаже, че има кой да поддържа държавно управление с първия мандат, тъй като сигурно с втория - няма ", разяснява още Великова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР