В Инстаграм се развихри сериозен скандал, след като 20-годишна жителка

...
В Инстаграм се развихри сериозен скандал, след като 20-годишна жителка
Коментари Харесай

Скандал разтърси Инстаграм: Появи се истинската визия на секси мадама, луда фенка на Фотошоп

В Инстаграм се развихри сериозен скандал, откакто 20-годишна жителка на съветския град Волгодонск беше обвинен в прекомерна обич към Photoshop. Измамата стана известна, откакто мрежата сплоти фотосите й, на една от които нямаше никаква обработка. Ако в обществената мрежа алената рокля единствено акцентира формите на Елизавета, то на фотографията без обработка тя към този момент не наподобява толкоз изкушаваща.

На действителната фотография момичето чества рождения си ден с другари в локален наргиле бар. Лиза не можеше да си показа, че някой ще сложи необработената фотография, без тя да знае. Факт е, че тя се радва на забележителна известност в мрежата. Мъжете я засипват с похвали в мненията, мечтаейки да излязат с нея на среща. В реалност се оказа, че хубостта й в Instagram тежи 20 кг повече.



 Фото © Instagram/Елизавета Арсеньева

Самата Лиза се посмяла на излагацията. Освен това абсурдът добави точки към нейната известност. Броят на клиентите й е повишен до 5 хиляди души, с помощта на които продължава да получава пари за реклама.

 Фото © Instagram/Елизавета Арсеньева

 Фото © Instagram/Елизавета Арсеньева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР