В хотелите и комплексите мобилни екипи на НАП редовно извършват

...
В хотелите и комплексите мобилни екипи на НАП редовно извършват
Коментари Харесай

Нова схема с ало измамници по зимните курорти


В хотелите и комплексите мобилни екипи на Национална агенция за приходите постоянно правят инспекции. В сряда на администрацията в " Замъка " се обадил мъж, които се показал за юрист Антонов и съобщил, че на идващия ден ще бъде осъществена инспекция. Той заръчал шефа да му се обади, с цел да се срещнат.

Администраторът обаче  набрал индивида, който му се обадил. Тогава въпросният " юрист " Антонов помислил, че беседва с шефа, като не разпознал гласа. Опитал се да уговори среща в хотел в Пампорово, това и го издало. Такъв хотел от години не съществувал в курорта. 

Служителите на комплекс " Замъка " усетили измамата, тъй като и преди са се сблъсквали с сходни схеми. Обаждали им се лица, представящи се за действителни хора, като началникът на РПУ Чепеларе и разнообразни известни юристи. Когато се срещали с жертвите си, желали от тях ваучери, да им купуват цигари или да им вършат почерпки, с цел да избегнат инспекцията.

От Национална агенция за приходите категорично потвърдили, че в никакъв случай не се обаждали авансово, с цел да оповестят за идването на мобилните им екипи. Така чиновниците на " Замъка " се убедили в измамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР