В Холивуд всичко се случва много бързо. Често звездите сменят

...
В Холивуд всичко се случва много бързо. Често звездите сменят
Коментари Харесай

Новата звездна двойка: Джейсън Момоа и Кейт Бекинсейл

В Холивуд всичко се случва доста бързо. Често звездите сменят сътрудниците си за доста малко време, а любовна искра може да припламне на някое блестящо събитие... като Оскарите, да вземем за пример.

Това се случи и на таз годишните награди, които можем да определим като едни от най-интересните досега. Освен абсурдът с Уил Смит и Крис Рок, може да забележим и стрелите на Купидон, които прехвърчат сред Джейсън Момоа и Кейт Бекинсейл.

Двамата бяха видяни пред празненството на Венити Феър да си приказват сладко сладко, а Джейсън, като същински джентълмен беше дал на Кейт сакото си, с цел да не й е студено.

Означава ли това, че имаме нова звездна двойка на хоризонта? До скоро Джейсън Момоа беше женен за Лиса Боне, като двамата оповестиха, че се разделят през януари тази година. Малко по-късно, техен общ прочут описа, че двамата ще се опитат да закрепят брака си, а в този момент виждаме това.

Може би пък в действителност е време за ново начало за Джейсън. Предстои да разберем! Междувременно, вижте в галерията фотоси на двамата дружно. 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР