В хода на разговорите бяха дискутирани състоянието на регионалната и

...
В хода на разговорите бяха дискутирани състоянието на регионалната и
Коментари Харесай

Шефът на украинското разузнаване е обсъдил с Тодор Тагарев казуса с Миротворец

" В хода на диалозите бяха дискутирани положението на районната и интернационалната сигурност, вероятностите за развиване на ситуацията и други тематики от съвместен интерес. От българска страна беше подложен и обяснен въпросът със уеб страницата " Миротворец ", оповестиха от пресцентъра на " Военно разузнаване " без да дават повече детайлности за срещата.

Преди дни началникът на Главно ръководство " Разузнаване " на украинското министерство на защитата разяснява пред bTV, че попадането на лица от България и публикуването на фотосите и имената им в уеб страницата " Миротворец " не води до никакви юридически последици.

" Попадането в него на разположение или група лица, както се случва, не води до никакви юридически последици. Това е безусловно частна самодейност, която коментира визията на избрана група хора по отношение на активността на други хора, по отношение на това по какъв начин те по отношение на субективната си преценка, възприемат активността им - като ущърб на Украйна или изявленията им са в ущърб на Украйна ", уточни Буданов в изявлението, излъчено на 4 август.

Генерал-майор Кирило Буданов и бригаден военачалник Венелин Венев
Снимка: Министерство на отбраната
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР