В хода на проведено разследване, свързано са производство и разпространение

...
В хода на проведено разследване, свързано са производство и разпространение
Коментари Харесай

Криминалисти разкриха три оранжерии за отглеждане на канабис

В хода на извършено следствие, обвързвано са произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции, криминалисти на ОДМВР-Търговище подхванали претършуване в сграда в някогашен икономически двор в с. Долец. В хале в постройката, разграничено на три елементи, те разкрили три високотехнологични оранжерии , в които се полагали грижи за засадени в 589 саксии растения - в почти идентична фаза на развиване.

Общото тегло на зелената тревиста маса е 27 кг , при направения полеви наркотест тя е реагирала на канабис . Установено е, че помещението е стопанисвано от 44-годишна от Попово.
 
 оранжерия канабис Министерство на вътрешните работи
Същия ден последвали и процесуално-следствени дейности в дома на дамата, където е открит пакет с 2 кг суха тревиста маса , реагирала също на канабис, а в избено помещение към жилището криминалистите попаднали на друга оборудвана оранжерия, само че без растения.

Зелената и сухата тревиста маса, както и оборудването, са конфискувани . 44-годишната жена е арестувана в РУ-Попово за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354в, алинея 1 от Наказателния кодекс. Работата по документиране на случая продължава под управлението на прокурор от Районна прокуратура Търговище.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР