В хода на нашето съвремие, всичко става все по-модернизирано, уредено

...
В хода на нашето съвремие, всичко става все по-модернизирано, уредено
Коментари Харесай

Вижте най-мощния фенер в света и още много „най“ от Fener-bg.com

В хода на нашето съвремие, всичко става все по-модернизирано, уредено и  цивилизовано. Има улично осветяване и електричество в съвсем всяко кътче на планетата. Хората биха си споделили, че нямат потребност от в допълнение осветяване или фенер, тъй като светлина има на всички места. Въпреки това ние сме уверени, че освен сте попадали в обстановка, в която имате потребност от помощно осветяване, само че и ще попадате в доста такива, и в бъдеще.

Сигурни сме, че на всеки човек, не един път му се е налагало, да употребява фенер. Тези от вас, които нямат – се домогват до вариантите на своя смарт телефон за различно осветяване. Тази алтернатива е несигурна, лишава време за активиране, телефонът не е комфортен за осветление, а интензитeта на вграденото осветяване е безпределно слаб. Припомнете си неприятните обстановки, в които имате потребност от спомагателна светлина – губите нещо на мрачно, търсите ключовете си в чантата, не уцелвате ключалката на входната врата, пукате гума или отваряте багажника на своя автомобил. А разходките по не добре осветените улици – в квартала, в парка, в двора?! Работата в мазето и ремонтните действия?! В тези безчет обстановки, вие се нуждаете от светлина.

Допълнителното осветяване е значимо за вашата сигурност и улеснение – такова, на което можете да разчитате и да се доверите, да е елементарно налично и задоволително блестящо. Задължително ще ви би трябвало фенер и с цел да практикувате някое от своите многочислени занимания или потребности, като – къмпинг, палатка, разходка в гората, лов, лов на риба, каране на велосипед, разходка на домакински любим, офф-роуд, катерене, гмуркане, военни и морски интервенции, търсене и избавяне, правоприлагане, защита, тактически приложения, ръководство на горите и ловни паркове и безчет други.

Днес ще представим на вашето внимание, най-хубавото от новите технологии от края на 2020, показано от :

IMALENT MS18: НАЙ-МОЩНИЯТ ФЕНЕР НА СВЕТА!

 

ГАРАНТИРАНО! 100’000 ЛУМЕНА!

MS18, „ Посланик на светлината “, употребява 18 бр. от американските CREE XHP70.2 втора генерация светодиоди и има оптималната изходна мощ до 100,000 Лумена и далекобойност до 1350 метра. MS18 ще ви донесе цялостен потрес през нощта. Мултифункционалният OLED екран може да демонстрира разнообразни параметри и настройки, като режима на бляскавост, напрежението на вградената батерия, както и предизвестия за нараснала работна температура и за привършване на батерията. Чудовището разполага със система за изстудяване с тръбен нагревател и течност, която има отличен топлообмен. Системата също е снабдена с входящ и произлязъл вентилатор, които в допълнение спомагат за топлообмена, също така са тихи, вятъро- и водоустойчиви – композиция от голяма сила и високи технологии.

IMALENT MSO3: Далеч Най-мощният джобен фенер на света!

Гарантирано! 13’000 лумена в дланта ви! ПРЕВЪЗХОЖДА НАЙ-БЛИЗКИЯТ СИ КОНКУРЕНТ НАД 3 ПЪТИ!

Размер 110 мм (дължина) 36 мм (диаметър на главата) 27 мм (Диаметър на тялото)! Тегло – 115гр. Това е дребен колосален фенер за всекидневно прилагане, с размер, който се побира в дланта ви, с изключителни характерности. Използва 3 бр. от американските CREE XHP70.2 втора генерация светодиоди. Захранва се от една 21700 литиево-йонна батерия с висока степен на разреждане, с вградено USB зареждане type C. Този извънреден фенер, с дължина единствено 11 см, е наложителен за вашето всекидневие, действия навън и ремонтни действия.

ACEBEAM K75: НАЙ-ДАЛЕКОБОЙНИЯТ фенер в света!

 

Гарантирано! Осветява на 2500 метра! 6300 лумена!

Едно от най-новите допълнения към серията „ K` “, Ултра-мощни фенери за търсене на ACEBEAM K75 е тук и е подготвен да подмами въображението ви! Лъчът на K75 доближава до 2500 метра, прожектор от професионален клас в дланта на ръката ви! Този мощен осветител е в положение да генерира до 6300 лумена на бляскавост, като употребява един LUMINUS SBT-90 GEN2 втора генерация. Ръчно портативният прожектор работи на четири акумулаторни акумулатори 18650 (продават се отделно), което може да обезпечи до 7,5 дни време на работа без презареждане! Този прожектор е съвършен за съществени експерти по търсене и избавяне. Така че, когато споделяме, че това е най-яркият и далекобоен фенер на света, желаеме да сте наясно, че това е в действителност върхът на светодиодните технологии при фенерите в целия свят.

ACEBEAM H30: Най-мощният първенец в света!

Гарантирано! 4000 лумена и тегло от единствено 80гр.

ACEBEAM H30 обезпечава несравнима изходяща мощ от ултра ниските 3 лумена до Турбо 4000 лумена. Оборудван с последно потомство американски CREE XHP70.2 светодиод от втора генерация реализира феноменалните 4000 лумена. Допълнителните CREE XPE2-R2 630nm алена светлина и CREE XPE2-G3 530nm зелена светлина дава опция за всяка задача като лов навън и елементарно пази уредите за нощно виждане. Специалният SOS сигнал за незабавни случаи може да издържи даже 72 часа, без да изключва светлината. Компактният първенец H30 е съвършен за взискателни спортове като лов, лов на риба, колоездене, къмпинг, хайкинг, четене и всички нощни занимания.

ACEBEAM X80-GT: Най-мощният фенер за размера си в света!

Гарантирано! 32’500 лумена в размер на кенче от бира! Размер 117.7мм (дължина) х 65мм (диаметър на главата) х 49мм (диаметър на тялото)

X80GT разполага с невероятната мощ от 32500 лумена, която се реализира посредством изстискване на общо 18 CREE XHP50.2 втора генерация светодиоди. Има 7 разнообразни равнища на бляскавост с цел да се подсигурява, че постоянно ще имате точното количество светлина за вашата обстановка. Създаден за потребление навън и подготвен за работа, X80GT е съвършен за търсене и избавяне, военни дейности, сигурност и ловни приложения. Водоустойчив до 30 метра и удароустойчив, това е фенер, който обръща разпоредбите на играта, който реализира нови софтуерни равнища на светодиодното осветяване.

ACEBEAM W30: Най-мощният и далекобоен ЛАЗЕРЕН фенер на света!

Гарантирано! Лазерен, тактически и подводен (потопяем до 100 м)! Разстояние на лъча – 2408 м и интензитет 1’500’000 кандела!

Този широкоспектърен BLOS (Beyond-Line-Of-Sight) (отвъд точката на видимост) прожектор трансформира синята лазерна сила в широкоспектърна, мощно съсредоточена, безвредна и ярка бяла светлина (Audi и BMW употребяват сходна технология с фосфор за основаване на лазерни фарове за техните транспортни средства). Генерира високо съсредоточен светлинен лъч с мощ от 500 лумена и ъгъл на разпръскване от единствено 1,8 градуса и лъчът му може да доближи забележителното разстояние от 2408 метра. Удобната функционалност за зареждане с USB разрешава зареждането на батерията в точния момент и на всички места. Включеният червен филтър прибавя към гъвкавостта на W30. Освен това W30 може да се употребява като водолазен фенер на дълбочина под вода до 100 метра.

IMALENT LD70: най-достъпният, джобен фенер с такава мощ на света!

Мега ослепителен – 4000 лумена! Ултра дребен и стилен – Размер: 81 мм (дължина) 25 мм (диаметър) и тегло от единствено 87 г (включително батерията)! САМО 129,95лв!

Това е ултра мощно фенерче за ежедневна приложимост с доста високо качество, което се побира в джоба на риза или панталони. Може да доближи най-много 4000 лумена. Разстоянието на осветяване може да доближи 203м. Малък размер, леко тегло и огромна активност на лъча. Най-добрият избор за нощни и външни занимания, разходки, катерене, къмпинг или работа. OLED екран: Дигиталният екран на яркото фенерче ще покаже заряда си и тогава ясно знаем, че зарядът на батерията към момента е там. Той е устойчив и съвсем нерушим.

IMALENT LD10: с размер на палец, само че с цели 1200 лумена

 

LD10 е фенерче с размер на палеца ви, способно да реализира невероятните 1200 лумена, идеални за вашите ежедневни потребности. OLED екранът на задната капачка обезпечава елементарно четене на положението на батерията или равнището на бляскавост, а с висококачествения си дифузор LD10 прави своята работа, без значение къде се намирате! Благодарение на дребния си размер, ниското си тегло и високо натоварен лъч, това е в действителност съвършеният ключодържател за чудесното придвижване навън, вървене, катерене, къмпинг или когато сте на работа!

ACEBEAM L17 – Най-далекобойният тактически фенер в света с една 18650 батерия. L17 се предлага с LED алтернатива: OSRAM бял светодиод - осигуряваща 1400 лумена и 802 метра далекобойност и е отличен за тактически и ежедневни потребности. L17 е с впечатляваща изходяща мощ и далекобойност и с режим на стробоскоп за самоотбрана. Най-впечатляващата характерност на L17 е способността му да осветява до 802 метра. Като се има поради, че тялото е едвам 14 см, толкоз огромна далекобойност, опакована в дребен тактически фенер е необикновено!



ACEBEAM L18 – Най-новият модел от Ноември 2020та година изпъква с изключителна далекобойност в оптимално малко тяло. Захранван от една 21700 батерия L18 е напълно малко по-голям от дребното си братче L17, само че обезпечава спомагателни 200 метра осветеност. По-дългият лъч оказва помощ на ловците или потребителите да виждат плячката си или задачата си по-лесно. С компактния си размер, той обезпечава оптималната мощ от 1500 лумена и оптималната невероятна далекобойност от 1000 метра. Захранван от една батерия 5100mAh 21700, оптималното време за работа доближава 94 дни. Проектиран с TIR(Total Internal Reflection) оптична леща, L18 основава мек и уравновесен лъч. Този мощен тактически фенер е съвършен за професионален лов, търсене и избавяне, защита, правоприлагане и действия навън.

ACEBEAM W10 GEN II – Най-малкият ЛАЗЕРЕН, тактически фенер на света! Осветява на 1217m. Лъча е толкоз ориентиран, че е подобаващ даже и за мерник!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР