В хода на извършена, около 22:50 часа на 21.03.2023 г.

...
В хода на извършена, около 22:50 часа на 21.03.2023 г.
Коментари Харесай

Дрогирани шофьори по пътищата в Югозапада

В хода на осъществена, към 22:50 часа на 21.03.2023 година в с. Марикостиново, общ. Петрич, инспекция на лек автомобил „ Мазда “, с техническо средство е открито, че 30-годишният лидер на автомобила от гр. София кара след приложимост на опиат. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.

28-годишен лидер на л.а. „ Мерцедес “ е арестуван през вчерашния ден в районно управление (на МВР) Дупница за ръководство след приложимост на наркотично вещество. Полицаите са направили инспекцията на ул. „ Патриарх Евтимий “ в града, пробата е изработен с техническо средство.Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Жител на Разград е арестуван за ръководство на автомобил под влияние на наркотични субстанции. 30-годишният мъж бил тестван през вчерашния ден, в ковачевското с. Лобош, седнал зад кормилото на лек автомобил „ Пежо “. При изпробването му с техническо средство бил регистриран позитивен резултат за бензодиазепини. Дал кръвна проба за химичен разбор и бил арестуван за до 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е бързо произвеждане и работата по документиране на случая продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР