В Хасково шествието ще тръгне от Съдебната палата в 19.00

...
В Хасково шествието ще тръгне от Съдебната палата в 19.00
Коментари Харесай

Позната на пострадалото момиче: Най-вече ѝ казвах, че не трябва да се предава

В Хасково шествието ще тръгне от Съдебната палата в 19.00 часа. Там присъединяване ще вземат мотористи от двата клуба в града, като се чака за час да бъде затворен централен бул.. В Димитровград и в Свиленград шествията стартират в 18.00 часа.

 

Организатор на мирния митинг в граничния град е Атина Иванова. Самата тя познава персонално потърпевшата госпожица и е потресена от случилото се.

 

Атина споделя, че се е срещнала с 18-годишното момиче в Клиниката по неврохирургия на болничното заведение в Стара Загора.

 

„ Аз единствено я окуражавах, тъй като първоначално не знаех какво се е случило и не ми беше комфортно да запитвам. Момичето единствено ми сподели какво е станало. Аз единствено я успокоявах, споделих  ѝ, че и косата ще порасне, тъй като  ѝ беше доста мъчително. Не стига че я беше осакатил – тя не можеше да върви, не стига, че имаше рани, само че беше лишил и най-женствената част от нея и тя беше съкрушена “.

 

В знак на съпричастност първоначално Атина, която също има дълга коса, почнала да носи забрадка на главата си, с цел да не се вижда.

 

„ Обаче тя ми сподели да я смъква, че няма потребност да я укривам поради това нещо “, продължава описа си Анита.

 

През цялото време Анита се пробва да вдъхне сили на потърпевшото 18-годишно момиче:

 

„ Най-вече  ѝ казвах, че каквото и да става, тя не би трябвало да се предава. Обещах  ѝ, че самата аз ще направя каквото мога, този човек да си получи наказването, за това, което ѝ е предизвикал “.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР