В град Троян беше представена пред жители и гости на

...
В град Троян беше представена пред жители и гости на
Коментари Харесай

Среща на коалиция „Възход“ с Камара на занаятчиите-Ловеч и симпатизанти в Троян*

В град Троян беше показана пред поданици и посетители на града листата с претендентите на коалиция ВЪЗХОД  за идните избори за български членове на ЕП. Гости бяха господин Цветан Манчев, ръководител на предизборния щаб на обединението и господин Цоньо Ботев, заместник-председател на „ Движение демократично деяние “ .
Троянци  посрещнаха с овации изявлението на втория в листата, техния съгражданин господин Марин Вутов, който е заместник-директор на Националното учебно заведение за приложни изкуства в града. Пред множеството господин Вутов аргументира своето разбиране, че само посредством засилен надзор може да се реализира доста по-справедливо и по-ефикасно систематизиране на средствата от европейските стратегии, които постоянно не доближават до тези, до които са предопределени. Специален акцент в програмата на коалиция ВЪЗХОД е отбраната на дребния и междинния бизнес, изключително на занаятчийството. На срещата участва и господин Камен Кръстев – ръководител на Регионалната занаятчийска камара – Ловеч. „ Г-н Марин Вутов е член на нашата камара, ние имаме вяра в неговата активност и сме изпратили посредством него нашите оферти до коалиция ВЪЗХОД като имаме вяра, че те няма да бъдат забравени! ” – съобщи господин Кръстев и прикани към особено внимание към българските занаяти, изразено в съответни дейности.
Г-н Вутов пое ангажимент да внесе предложение посредством европрограми  и национални средства да бъдат подкрепени учащите и директно занимаващите се майстори на обичайни български занаяти. 
Накрая присъстващите молиха към всички жители на община Троян, а и на цяла Северна България, в името на възобновяване на дребния и междинен бизнес, както и за съхраняването и развиването на обичайните български занаяти, да гласоподават на 26.05.2019 година с №9 в бюлетината за Коалиция ВЪЗХОД и за господин Марин Вутов с преференция 102.
*Платена обява в границите на предизборната акция за вота за Европейски парламент
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР