В град Геническ е наложен сух закон, а окупационните власти

...
В град Геническ е наложен сух закон, а окупационните власти
Коментари Харесай

Руснаците въведоха сух режим в новата столица на своята Херсонска област

" В град Геническ е натрапен " изсъхнал закон " , а окупационните управляващи са иззели и изнесли алкохола от хранилища, магазини, заведения за хранене и други заведения за публично хранене ", се споделя в отчета на Генералния щаб на украинската войска за положението на бойните дейности за деня. Тази информация също не може да бъде доказана неотложно, прецизира Би Би Си.

Украинският град Геническ беше избран от съветските агресори за нелегално анексирания Херсон след загубата на едноименния регионален център.

Русия продължава да обстрелва в няколко направления. Двадесет и три артилерийски обстрела са регистрирани в Слобожанското направление. В други направления селищата са подложени на обстрел - най-много наоколо до линията на прикосновение.
 Русия разгласи нова столица на
Русия разгласи нова столица на " своята " Херсонска област

Окупационните управляващи избраха Геническ

Руските военни, откакто са унищожили всички мостове над река Днепър в региона, " правят инженерно съоръжение на позициите си на левия бряг ".

Руското командване продължава да издава документи на ЛНР и ДНР в окупираните територии. На военнослужещите от 1-ви и 2-ри корпус на съветската войска " е препоръчано да удължат службата си  като профеисонални военни според съветското законодателство ", оповестиха от украинските въоръжени сили.

Тази информация не беше доказана от съветската страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР