В Горна Оряховица е поредният нагледен пример как благодарение на

...
В Горна Оряховица е поредният нагледен пример как благодарение на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Горна Оряховица: Градът е пример за добро взаимодействие между държавната и местната власт

В Горна Оряховица е следващият прегледен образец по какъв начин с помощта на положителното държавно и локално ръководство средствата от европейската взаимност доближават до всеки български жител. Това съобщи в Горна Оряховица ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Там той взе участие в откриването на актуализирания парк „ Детски ъгъл “, осъвременен със средства по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “. С него бяха още кметът на града инж. Добромир Добрев, районният министър Николай Нанков, регионалният шеф проф. Любомира Попова и нейният заместител Детелина Борисова, както и кметът на Велико Търново Даниел Панов и народните представители от ГЕРБ-Велико Търново Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова.
 9-4  8-4  7-5  6-4  5-4  2-6  1-12  3-6  4-5
Върху повърхност от 53 декара са построени доста нови алеи, детски и спортни площадки, зона за пикник и отдих. Направено е в допълнение парково озеленяване, действа автоматизирана поливна система, захранваща се с дъждовна вода, построено е и видеонаблюдение. Обектът е осъществен по огромния план за възобновяване на градската среда в Горна Оряховица, за което общината завоюва безплатно финансиране в размер на над 5.6 млн. лева

Цветан Цветанов поздрави администрацията на Горна Оряховица за положените старания и положителната съгласуваност с Министерство на регионалното развитие, на база на която общината осъществя планове по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” на стойност 19 милиона лв., от които 12 млн. лева към този момент са подписани и се извършват.

„ Благодаря на министър Нанков за неговата безрезервност и принос в реализирането на тези планове, както и за просперитета на Великотърновска област, която ще продължи да се развива след построяването на Автомагистрала „ Хемус “ и завършването на останалите инфраструктурни планове. Подобрената среда за живеене, усъвършенстваната просветителна инфраструктура са вероятни с помощта на европейската взаимност и поддръжка, която подсигурява този бърз напредък във всички области и сфери “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Той благодари и на жителите на община Горна Оряховица за поддръжката, която дават на кмета си Добромир Добрев и на държавното управление. „ Народните представители от Великотърновския изборен регион ще продължим да работим за бързото развиване на всички общини в региона “, увери присъстващите Цветанов.

„ Радвам се, че през своето ръководство кметът инж. Добрев поставя доста грижи за това да сътвори хубави условия за най-малките. Парковете в града са актуализирани, облагородени са междублоковите пространства, направени са доста нови детски площадки, както в Горна Оряховица, по този начин и във всички обитаеми места на общината “, сподели още Цветан Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР