В годината, откакто Дейвид Карик беше осъден на 30 години

...
В годината, откакто Дейвид Карик беше осъден на 30 години
Коментари Харесай

Полицаите „все още са на подсъдимата скамейка“ година след осъждането на Дейвид Карик, тъй като Мет каза, че реформата не работи

В годината, откогато Дейвид Карик беше наказан на 30 години зад решетките, Столичната полиция към момента би трябвало да извърви дълъг път, с цел да почисти действието си, сподели един някогашен служител на реда пред Mirror.

Карик беше изобличен като един от най-лошите изнасилвачи в Обединеното кралство, откакто призна за 24 изнасилвания, както и обвинявания в полово принуждение, контролиращо и наложително държание и подправено отнемане от независимост, през днешния ден преди една година. 49-годишният мъж организира „ невъздържана акция на обезчестяване и малтретиране “ в продължение на 18 години, до момента в който работеше с метеорологичната полиция.

След присъдата полицията се извини и призна, че е трябвало изкорени Карик по-рано, защото се оказа, че е попадал под вниманието на полицията в девет обособени случая. Полицейският комисар на Met сър Марк Роули бързо даде обещание, че полицията ще отиде по-далеч и по-бързо, с цел да изкорени корумпираните полицейски чиновници като Карик.

Въпреки това, един някогашен офицер от Met, който е прекара...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР