В Германия живее човек, който е постоянно жаден и трябва

...
В Германия живее човек, който е постоянно жаден и трябва
Коментари Харесай

Той пие по 20 литра вода дневно, за да не умре

В Германия живее човек, който е непрекъснато жаден и би трябвало да пие 20 литра вода дневно, с цел да почине от дехидратация.

Марк страда от нефрогенен блудкав диабет. Заради това бъбреците му не реагират вярно на хормона вазопресин, който оказва помощ на тези органи да балансират количеството течност в тялото. Като това води до некадърност за съсредоточаване на урината и се показва в прекалено обособяване на  разредена урина.

В резултат на това Марк би трябвало да пие доста течности, наричайки себе си „ най-жадният човек в Германия “.

Заради това, че пие по 20 литра вода на ден, той също по този начин прави към 18 до 20 пътувания до тоалетната и можете единствено да си визиите разстройването, което ще има в живота ви.

За страдание това значи и доста събуждания измежду нощ.

„ Винаги съм изтощен на работа, това е непряк резултат “, споделя Марк през 2019 година, когато споделя в изявление за положението си.

„ Понякога, когато отида на работа, се връщам доста отпаднал, лягам си и задрямвам “, споделя той.

Във въпросното изявление Марк отива до Берлин за пробно лекуване с диуретици, които имат за цел да усилят количеството сол и вода, преминаващи през бъбреците.

Въпреки че отделянето на повече вода е последното нещо, което Марк желае, намаляването на солта в тялото му беше препоръчано като допустимо решение за понижаване на броя пъти, в които би трябвало да уринира.

За благополучие лекуването съумя да овладее някои от страничните резултати на положението на Марк, което означаваше, че той съумя да спи по-дълго време през нощта, което в следствие оказа помощ за облекчение на изтощението му.

Въпреки че той към момента би трябвало да пие доста вода, това в последна сметка се оказа усъвършенстване на ситуацията му и му обезпечи известно облекчение от събуждането толкоз пъти през нощта.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР