В Гърция за напълно ваксинирани вече ще се приемат и

...
В Гърция за напълно ваксинирани вече ще се приемат и
Коментари Харесай

Руската ваксина Спутник вече се признава в Гърция

В Гърция за изцяло имунизирани към този момент ще се одобряват и жители, сложили си в чужбина съветската ваксина " Спутник ". Комитетът по имунизации е одобрил използването на още пет ваксини, измежду които и съветската " Спутник ". 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29841
Над 31 хиляди са записаните случаи на инфектирани с COVID-19 в учебните заведения в Гърция през тази седмица, оповестяват гръцките медии. Училищата отвориха порти в понеделник след двуседмична почивка като възпитаници и учители са задължени да се тестват три пъти седмично.

В понеделник бяха оповестени 15 хиляди позитивни теста, а във вторник 10 хиляди. При третото тестване са засечени 6500 нови случая, оповестява телевизия " Скай ".

Вчера в страната беше обявено за 20 409 позитивни резултата при направените лабораторни проучвания. Смъртните случаи, свързани с COVID-19, са били 80, осведоми Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29841  " Зелени коридори " за имунизация през уикенда и в Шумен  В Добричко: Повече сложени ваксини и растеж на инфектираните с COVID-19 за 24 часа В Добричко: Повече сложени ваксини и растеж на инфектираните с COVID-19 за 24 часа  Уикенд коридори за имунизация във Велико Търново Уикенд коридори за имунизация във Велико Търново
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР