В Гърция арестуват родители, оставили децата си без надзор на

...
В Гърция арестуват родители, оставили децата си без надзор на
Коментари Харесай

Арестуват родители в Гърция, оставили децата си без надзор на плажа

В Гърция арестуват родители, оставили децата си без контрол на плажа, оповестява БНР.

Полицията е безкомпромисна към родители на деца, които са оставени без надзор или пък са потърпевши на плажа.

В Италия, Испания и Гърция от дни температурите са рисково високи

Вчера 6-годишно дете умря на плаж до Атина. След случая родителите бяха арестувани по обвиняване в немарливост с риск за живота на невръстен.

Продължават всекидневно случаите на жертви в морето, като управляващите поучават да не се стои на слънце от обед до късен следобяд.

В туристическия сезон популацията на Тасос се усилва към пет пъти, а различен прочут остров - Санторини, чака 2,5 млн. туристи

Днес температурите спаднаха с няколко градуса и са към 40 градуса, само че разлика не се усеща и туристите търсят избавление на плажа овреме сутринта.

Под непоколебим контрол на финансовите управляващи са кафенета и таверни по брега на морето. При неиздаване на касови бонове затварят заведенията неотложно и глобяват притежателите им.

Скорошно социологическо изследване за произхода на саралията сподели, че 95,4 на 100 от хората в Турция настояват, че саралията е тяхна

За всяка платена услуга на плажа наложително е издаване на касова записка, разясняват финансовите инспектори, които ревизират и туристите на шезлонгите до морето.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР