В Европа има много красиви градове, които си заслужава човек

...
В Европа има много красиви градове, които си заслужава човек
Коментари Харесай

Галин отпраши за един от най-красивите и добри за живеене градове в Европа

В Европа има доста красиви градове, които си заслужава човек да посети най-малко един път в живота си. Рим, Париж, Лондон, Флоренция и ред други по-големи и дребни обитаеми места, цялостни с история и хубост. Всеки обаче знае, че един от най-хубавите градове за живее в Европа не е еид от избороените (но това не ги прави по-малко прелестни и удивително), а австрийската столица Виена, където сега се намира Галин.

Виж още: Когато фантазиите се сбъдват: Искра и Данчо от " Един за различен " имат дъщеричка, стартираха и собствен бизнес 

Виена е всяка година на топ позиция в разнообразни ранглисти, които дефинират кои градове са най-хубавите за живот. Всеки, който е посетил столицата знае, че несъмнено има за какво да я печели всяка година. Галин споделя на сторита най-различни моменти от визитата си във Виена, където евентуално ще съчетае потребното с приятното - шопинг, отмора, просвета и малко работа. 

Изящната католическа катедрала " Свети Стефан ", е една от локациите, на които Галин се е отбил за фотография и евентуално вкусно кафе. Певецът не е споделял на този стадий фрагменти от разходката си във фийда, само че на стори е шернал много приятни моменти, които ни предизвикаха да мечтаем да посетим и ние Виена, която е невероятна през есента и зимата. 

Виж още: Това ли е новото гадже на Гери-Никол? Небезизвестен мъж се гушна в деколтето ѝ

Изпълнителят се е разходил и до фамозната " Чумна колона " или още Колоната на чумата, която е издигната след страшната зараза през 1679 година, а бароковият мемориал е едно от най-известните и изтъкнати скулптурни творби на изкуството в града. На този стадий не е ясно с кого е Галин в града и какво тъкмо прави там, само че сигурно ще си прекара отлично.

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР