В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас

...
В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас
Коментари Харесай

Донев: Готови сме за избори, а готови ли са партиите за дните след 2 април?

В епицентъра на предизборната акция сме. Всеки един от нас го изпитва в личната си област на деяние. Налага ни се да оправяме изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. на днешното съвещание на Министерски съвет.

„ 12 дни преди 2 април, можем да заявим ясно, че сме подготвени за изборите. Готови ли са обаче участниците в изборите за виновните дни след 2 април? “, попита той.

„ Сега наподобява елементарно – всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно ли несъзнателно, въвличат ни в предизборната игра посредством неистини и небивалици. Ние сме служебна власт, без значение по какъв начин ни назовават – техническо, краткотрайно държавно управление. Често се не помни, че в последните месеци страната се ръководи от служебно държавно управление, поради неспособността на 48-то Народно събрание да сътвори постоянна власт. Затова ни предстоят следващи избори “, сподели още той.

„ Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато определените в 40-то Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България “, добави още той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР