В емоционално изказване от трибуната лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
В емоционално изказване от трибуната лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова беснее срещу Радев: Сменете служебния премиер Главчев! Това е пуделщината в политиката

В прочувствено изявление от трибуната водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи апел към президента Румен Радев да не влиза в сделка с ГЕРБ и да не сменя министрите. Тя стигна даже по-далеч, като предложи на президента да смени премиера Димитър Главчев и да избере различен на негово място.
В декларация от името на партията Нинова напомни противоречащите си изказвания на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който след оповестяването на кабинета „ Главчев “ твърдеше, че няма нищо общо със служебното държавно управление, а по-късно настоя за промяна на министъра на външните работи и се закани на премиера с последици, в случай че откаже.
И се обърна към служебния министър-председател Главчев: „ Той ви принуди, да ви заплашва, че в случай че не го извършите, ще има тежки последствия за вас. “
„ Това е пуделщината в политиката. Утре Борисов може да подреди на Главчев какви да са резултатите от изборите “, безапелационна е ръководителят на Българска социалистическа партия.
„ Г-н президент, не преговаряйте със задкулисието и мафията. Просто сменете Главчев. Освободете този министър председател и изберете различен. От 48 часа е потвърден послушко на волята на ГЕРБ и персонално на Бойко Борисов “, разгласи Нинова.
„ Мафията е властта през днешния ден в България. Кукловодите си назначават пионки, а пионките обслужват кукловодите. Това е моделът „ Борисов “ – за малко разтърсен и твърдо възобновен “, сподели още Нинова.
Соцлидерката се обърна и към европейските посланици, които съгласно нея са били излъгани от Борисов, че няма да се меси в служебния кабинет.
Накрая тя направи и избирателен апел към жителите да спрат Борисов да се подиграва с България.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР