В емоционално интервю за Мариян Станков – Мон Дьо Мирела

...
В емоционално интервю за Мариян Станков – Мон Дьо Мирела
Коментари Харесай

Мирела от Игри на волята: Имам един страх

В прочувствено изявление за Мариян Станков – Мон Дьо Мирела споделя за грозната и мрачна истина на своето детство, за тежкия бракоразвод на родителите й, за борбата с булимията, за една голяма загуба в живота й и за огромната обич.

След развода на родителите й първия мрачен кулоар, през който й се постанова да премине е обвързван с булимията.

" Аз съм доста борбен и прочувствен човек. Понякога съм като прочетена книга и хората постоянно знаят по какъв начин се усещам. Не мога да го прикрия. Около мен постоянно е цялостен безпорядък – в всекидневието и в връзките ми с хората. Аз съм на 22 години – в този момент ми се живее и желая да опитвам от всичко. Имам боязън от това да не изпусна нещо. Въпреки че съм от по-малък град и не съм от заможно семейство, аз знаех, че ще стана звезда. Обожавах сцената и да бъда на нея “, споделя Мирела.

Тя разкрива, че най-трудният интервал в живота й стартира, когато влиза в пубертета. Едва 13 годишна Мирела е запитана в съда при кого желае да живее – при майка си или при татко си. Преминава през булимията и се затваря в себе си. Вярва, че ще реши проблемите си, в случай че се самонарани, само че бърка. Признава, че след " Игри на волята “ й се е случило още веднъж да изпитва усложнения с храненето. " Всички знаят, че в предаването се случва да гладуваме, а откакто излезем от формата хормоните ни са комплицирани. Почти всички ядем доста и понапълняхме. Върна се виновността от това за какво съм яла повече “, спомня си тя.

Мирела мечтае да танцува на международната сцена и признава, че е най-големият почитател на Риана. Обожава музиката й и й подражава. " Наскоро пуснах първата си ария. Пея от дребна, само че в никакъв случай не се бях занимавала професионално, до момента в който не заживях в София. Това беше първото нещо, което направих – да си намеря преподавател по пеене. Имах упоритостта да стана реализатор, само че осъзнавах, че е доста мъчно. Особено за едно малко момиче от Варна, което не познава никого в столицата. Музиката постоянно е била занимание за мен и не считам да я трансформирам в специалност “, безапелационна е тя.

За любовта като опиум

След " Игри на волята “ всички погледи бяха вперени в Мирела и Валери, само че двамата осъзнават, че в действителния живот са прекомерно разнообразни като хора. " Пътищата ни се разделиха. Когато си затворен в такава изолирана среда, ставаш прекомерно прочувствен. Но си останахме другари до ден сегашен. “

Мирела разкрива, че индивида до нея е артистът Юлиан Костов. " Заедно сме, познаваме се от дълго време. И двамата сме от Варна. Това лято се засякохме на морето, имахме опция да си поговорим и осъзнахме, че в този момент е момента. Буквално ми лиши часове, с цел да се влюбя същински. Беше доста мощно. Привлече ме с добротата си. Той е необичаен, изчезващ тип съгласно мен. Показва страстите си, даже нашите другари постоянно споделят, че сме идентични. Той е извънредно спокоен и пъклен доста ме поддържа. Много съм щастлива. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР