В екипа на Марин Киров остава и секретарят на община

...
В екипа на Марин Киров остава и секретарят на община
Коментари Харесай

Кадър от Комисията за финансов надзор е вторият зам.-кмет в Царево

В екипа на Марин Киров остава и секретарят на община Царево Мария Конярова, специалист с дълготраен опит

Експерт от Комисията за финансов контрол е вторият заместник-кмет в екипа на кмета Марин Киров. Денис Диханов е от Царево.

Притежава бакалавърска и магистърска степени по Управление на човешките запаси, добити в Университета за национално и международно стопанство, гр. София, както и магистърска степен по " Финансов разбор и надзор " от Стопанската академия в гр. Свищов.

Притежава богат професионален опит в областта на човешките запаси. През последните  шест години работи в администрацията на Комисията за финансов контрол в гр. София. За това време поредно минава през всички експертни длъжности в организацията - младши, старши и основен специалист. Семеен е.

В община Царево той ще дава отговор за секторите Екология и непорочност, Сигурност и публичен ред.

В екипа на Марин Киров като заместник-кмет по строителството остава Георги Стоянов, който също е от град Царево и със стабилен опит в администрацията.

Двамата заместници ще поддържат тесни контакти с кметовете и кметските наместници в обитаемоте места от общината.

В екипа на Марин Киров остава и секретарят на община Царево госпожа Мария Конярова, специалист с дълготраен опит.

“Денис е извънреден човек и специалист и се веселя, че одобри да се върне със фамилията си в Царево. С Георги Стоянов работя чудесно през последните две години и ще разгадавам на него. Ресорите на заместниците са условни, с тях имаме една задача - да развием всички обитаеми места. Благодарен съм на Мария Конярова, че одобри да остане в управителния екип като секретар на общината - тя е квалифициран админ и скъп човек. ” съобщи Марин Киров при представянето на своите сътрудници.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР