В ежедневието си имаме повод да се ядосваме за доста

...
В ежедневието си имаме повод да се ядосваме за доста
Коментари Харесай

Няколко бързи трика, с които да оправите настроението си за минути

В всекидневието си имаме мотив да се ядосваме за много неща - от некадърни и нагли водачи до шефове и сътрудници, за които можем да кажем същите епитети. Няма смисъл да тровите нервите си, само че когато това стане е добре за вас и вашето здраве оптимално бързо да забравите тези случки. Ето някои бързи трика, които не включват храна или пиянство, само че могат да оправят настроението ви за минути. Те работят безотказно за нас и постоянно са давали резултат: 

1) Четете вицове или гледайте занимателно видео
 11 готини вица, които ще оправят деня ви 11 готини вица, които ще оправят деня ви
Дори през днешния ден някой да ви е ядосал за какво да губите скъпото време от живота си в отрицателни мисли и усеща? Усмихнете се, разсейте се и продъ...

Когато сме ядосани първото нещо, което би трябвало да създадем е да спрем да мислим за това, което ни се е случило. Тогава е доста потребно да се изгледаме занимателно видео или да прочетем няколко вица, които да оправят настроението ни. Щом се усмихнем и засмеем незабавно ще се почувстваме по-добре. Да, ядът ни може да остане, само че сигурно ще е по-сподавен и ще се отърсим от него по-лесно. 

2) Обадете се на ваш близък 

Не е първата реакция, която бихте имали, нали? Все отново работи! Може да излезете и да наберете ваш непосредствен по телефона, с който потвърдено може да си говорите за приятни и разсейващи неща. Логично е да опитаме да излекуваме последствията от контакта с противен човек като си приказваме с някой, който харесваме и ценим. Това може да бъде и добър мотив да наваксате с някои другари или родственици, които не сте чували скоро. 

3) Играйте някоя игра 
 Вицове, които ще накарат очите ви да изскочат от смях Вицове, които ще накарат очите ви да изскочат от смях
Обичаме да се смеем и не имаме вяра, че има хора, които не споделят това. В тази публикация ще ви споделим няколко толкоз положителни вица, че очит...

Когато би трябвало да канализирате гнева си някъде, най-лесно е да има боксове круша наоколо. Когато няма такава, просто седнете и играйте някоя игра, в която да излеете цялата си гняв. Може да бъде и мобилна. Важно е в нея да унищожавате всякакви неща и да може в действителност да излеете цялата си отрицателна енергия върху електронните облици. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР