В ефира на ,,На кафе по NOVA обсъдиха един нашумял

...
В ефира на ,,На кафе по NOVA обсъдиха един нашумял
Коментари Харесай

Мадона попада в неловка ситуация с човек в инвалидна количка

В ефира на,,На кафе ” по NOVA разискаха един нашумял гаф, който Мадона направи.  

Певицата подкани човек да стане на крайници, мислейки, че той не я почита. Тя запя: ,,Хайде всички да се забавляваме, стани, стани, стани. ”  

Madonna questions fan for sitting down during her show then finds out they’re on a wheelchair:

“Oh okay, politically incorrect, sorry about that. I’m glad you’re here. ”
— Pop Crave (@PopCrave)
До неловката обстановка се стигна по време на концерта й в Лос Анджелис , който е част от турнето " The Celebrations Tour ", стана ясно от видео, качено в " Х ". 

Деян Ангелов описа в,,На кафе ”: ,,Всъщност се оказва, че индивидът е в инвалидна количка и не може да стане. И някак си е много сконфузно. Тя се извини, което е правилно ” 
                             

,,Осветлението очевидно заслепява, както в театъра. Аз не мога да виждам в публиката, тъй като осветлението ме заслепява, само че мога да преценява, нали, кой е долу. И в случай че е долу, бих понечил и аз да му го направя занимателно. Съпреживявам с нея казуса, само че излизането от обстановката е много кофти ” , добави той.  

Георги Блажев добави: ,,В обществените мрежи тече един спор от известно време по отношение на това дали е възпитано да седиш по време на концерт, когато всички са станали и се забавляват. Аз считам, че щом съм си платил мястото и седалката, имам право да си я употребявам ” 

Какво още разясниха по тематиката панелистите в предаването,,На кафе ” по NOVA, вижте във видеото нагоре!  
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР