В едно от последните си разследвания журналистът Станислав Цанов открива

...
В едно от последните си разследвания журналистът Станислав Цанов открива
Коментари Харесай

Станислав Цанов: Общински съветник подмамил с вафли момиченце в джипа си

В едно от последните си следствия журналистът Станислав Цанов открива мъже, които търсят малолетни и малолетни девойки за полови потребности. Той го прави благодарение на Ален Симеонов.

В едно от видеата възрастен мъж предлага на момиче, което е 6-и клас няколко Морени, с цел да влезе на задната седалка на затъмнения му джип. Той е общински консултант във Враца. Той твърди, че на тази поляна той е вследствие на това, че е бил на море, а не че е бил хванат от Ален Симеонов. Това разяснява журналистът Станислав Цанов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Преди да стартираме да разобличаваме такива хора, които търсят малолетни девойки, болшинството в България смяташе, че у нас това са 5 души, които не живеят измежду нас. Това са хора, които имат бизнеси, специалности, притежатели са на хранителни магазини. Вследствие аз и други хора взехме решение да вземем цивилен позиции ", сподели Ален Симеонов.

" Викаха ни в Столична дирекция на вътрешните работи и предложиха на лова да има служител на реда, допускам, че го направиха от кумова срама. Ние даваме на полицията всички материали, подготвени каузи за всички насилници ", сподели още Станислав Цанов

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР