В една от родилните болници на китайския град Инчуан лекарите

...
В една от родилните болници на китайския град Инчуан лекарите
Коментари Харесай

Изумително! ВИДЕО показва как близнаци се бият в утробата

В една от родилните лечебни заведения на китайския град Инчуан лекарите се снабдиха с извънредно видео, като направиха ултразвуково проучване на дъщерите-близнаци на бъдещата майка. Странните фотоси демонстрират по какъв начин неродени сестри се удряха една друга с юмруци в утробата, написа Блиц.

Родителите, несъмнено, откакто научиха за това, показаха угриженост за здравето на децата си, само че лекарите ги увериха, че макар тази “борба ” няма от какво да се опасяват. Миналата седмица двойката в действителност се снабди със здрави близнаци.

След като откриха, че всичко е наред с техните бебета, съпрузите разгласиха видеото по-долу в Мрежата, където незабавно стана „ вирусно ". Много постоянни интернет консуматори са стигнали до заключението, че тези фрагменти са още едно доказателство за войнствеността на човешката природа. Според други коментатори, девойките са го правили неумишлено и рефлексивно и тук няма нищо изненадващо, още по-малко извънредно.

Интересното е обаче, че самите лекари обясняват, че близнаците към този момент са необичайност, въпреки и не огромна, само че за тях „ да се бият ” в утробата на майката е съвсем неповторим случай.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР