В единствената по рода си потребителска класация у нас майонеза

...
В единствената по рода си потребителска класация у нас майонеза
Коментари Харесай

За шести път майонеза „КРАСИ" е любима марка на българите

В единствената по рода си потребителска ранглиста у нас майонеза „ КРАСИ " държи шампионата за шеста поредна година в категория-майонези, лютеници и сосове.

Над 42 000 души поддържаха желаните от тях марки в класацията за 2020 година, като в първия стадий гласувалите бяха над 7000, във втори близо 20 000, а в трети стадий гласоподаваха над15 000 души. На финала в своята категория „ Краси " заслужи първото място с резултат от над 5 000 гласа или с вота на 34% от всички дали своят вот в третия заключителен стадий.

С 5044 гласа, в последния кръг на класацията, участниците показаха за Любима марка в раздел БУТИЛИРАНИ ВОДИ минерална вода „ Хисар ".Позната и обичана от генерации българи, известна като първата бутилирана вода в България, „ Хисар " продължава да е желана, поради усета и безспорното си качество.

За разлика от други ранглисти, „ ЛЮБИМИТЕ МАРКИ " не разчита на жури при номинациите-те са свободни, учредени само на потребителските желания и показва не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Майонеза „ Краси " е водач на пазара на майонеза у нас към този момент над 25 години, притежател е на редица награди от влиятелни конгреси. За своя четвърт древен празник, през предходната година, компанията влезе и в Книгата на върховете на Гинес с неповторимо събитие, на което бе напълнена кофичка с майонеза тъкмо 1000 пъти по-голяма от истинската.

Така майонеза „ Краси " стана първият артикул в историята на българската хранително-вкусова индустрия, който печели влиятелното международно отличие на Гинес и е притежател на Рекорда на Гинес за най-голяма кофичка с майонеза в света.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР