В един списък с домакински задължения постоянно присъстват занимания, които

...
В един списък с домакински задължения постоянно присъстват занимания, които
Коментари Харесай

Признайте си коя е най-омразната ви домакинска работа и ще разберете много за самите себе си

В един лист с домашен отговорности непрекъснато участват занимания, които ще извършите на драго сърце и лекост, и други, които ви карат да се изприщвате. Има хора, които одобряват деня за почистване като съвършено прекаран ден, до момента в който за други – това е един изгубен ден.

Ето какво приказват най-омразните ви отговорности за характера ви:

1. Мразите да чистите кофата за отпадък
Вие сте: Изключително уплашени

Само изключително уплашен човек би могъл да изтърпи отвратителната миризма, носеща се от забравената за изхвърляне торба с отпадък...
Време е да преосмислите ежедневните задания, които несъмнено ви натоварват до степен, в която не се вълнувате от воня. Вземете си отмора и отпрашете някъде на мира.

2. Мразите да чистите ваната
Вие сте: Спонтанни

Фразата „ дълготрайно планиране” ви въодушевява... да завъртите очи. Не можете да разберете хората, които не могат да живеят без проекти. Да, ваната ви несъмнено не е за гледане. Но вие имате къде-къде по-важни неща за отхвърляте...

3. Вие ненавиждате да подреждате дрешника си
Вие сте: Оптимист

Със промяната на всеки сезон получавате незабавен подтик да промените облеклата в дрешника с такива, подобаващи за температурата на открито. След това тръгвате, само че отивате някъде другаде. Знаете ли за какво? Защото постоянно в дрешника ви участват облекла, които предусещате, че са подобаващи за всеки сезон.

4. Мразите да миете чиниите
Вие сте: Творчески настроени

Вашите кулинарни произведения заслужават ревю в профилирано списание, само че тези чинии... мръсни чинии, бъркалки и така нататък Вие щастливо бихте могли да посветите няколко часа на гответе и изпробване на нова рецепта, само че не и 10 минути, с цел да почистите. Дори да имахте миялна машина, отново ще се загубите по пътя към нея.

5. Мразите да метете опадали листа
Вие сте: Индивидуалист

Събота е. Есен е. Опадалите листа са на всички места към входа ви. Виждате съседите, които прозорливо са излезли на открито и подреждат и чистят. А вие ги гледате от кое място? От комфорта на хола си. Какво си мислите? Тези хора прахосват един толкоз прекрасен почивен ден...

6. Мразите да сгъвате прането
Вие сте: Прагматик

Преминали сте предизвикването да сложите прането в пералнята, да налеете препарата и да натиснете копчето. Дрехите са към този момент на простора, само че в един миг са сухи. Сваляте ги... и какво следва – ще ги сгънете ли? Че за какво да ги сгъвате, като след няколко часа или ден ще се наложи да ги гладите. Разгъвай, глади, сгъвай...

7. Вие ненавиждате да чистите фризера
Вие сте: Префекционисти

Разхвърляният перфекционист не е оксиморон. Всъщност, този феномен е по-често срещан, в сравнение с си мислите. Защо? Защото перфекционистът е този, който няма да си помръдне пръста, в случай че не счита да направи нещото съвършено.

8. Мразите да чистите плочките в банята
Вие сте: мислите в огромни мащаби

От разстояние, далечно разстояние, банята ви наподобява ужасно. Докато не се вгледа някой в плочките. Защо да ги поддържате, като най-добре е да изчакате огромния ремонт или пък новия апартамент.

9. Мразите да чистите прахуляк
Вие сте: Реалист

Прахът е като налозите и гибелта – няма отърване от него. Тогава за какво да се вълнувате, като той постоянно печели.

10. Мразите да чистите с прахосмукачка
Вие сте: Артистична натура

Тези, които обичат да минават прахосмукачка, знаете ли какво обичат? Обичат ритъма на дърпането и бутането на машината напред, обратно, встрани и така нататък А вие не обичате. Предпочитате да рисувате, да танцувате, да пеете... даже и да не ви бива въобще!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР